Contactpersoon toevoegen

Onder ‘Contacten’ kun je alle contactpersonen/organisaties toevoegen die géén toegang hebben tot de CrisisConnect app (gebruikers van de app moeten toegevoegd worden onder ‘Gebruikers’ en zijn daarmee automatisch een contactpersoon: zie hiervoor ‘Gebruikers’.)

Om een contactpersoon toe te voegen volg je onderstaande stappen. - Ga naar 'Contacten' > Contactpersonen beheren. Kies voor 'Nieuw contactpersoon'. Je ziet vervolgens bovenstaand scherm.
- Voer de voor- en achternaam in.

- Selecteer de profielafbeelding voor in de app.

- Zet een vinkje bij 'Openbaar' als het contact voor alle gebruikers van de app zichtbaar moet zijn.

ALGEMENE GEGEVENS - Voer de 'Algemene gegevens' in: e-mailadres, organisatie en locatie.

CONTACTGEGEVENS - Voeg hier telefoonnummers van dit contactpersoon toe op basis van prioriteit. Gebruik het selectieveld achter het telefoonnummer om aan te geven welk type nummer het is (algemeen, mobiel, piket, enz). OVERIG - Voeg bij 'Info' tekst naar keuze toe.

- Bij 'Rollen' geef je de functies van het contactpersoon aan.

- Tags helpen bij het doorzoeken van contactpersonen, bijvoorbeeld 'Afdeling Publieksvoorlichting'. Zo kun je gebruikers met dezelfde tag makkelijk koppelen aan een gebruikersgroep.

AVG Om te voldoen aan de AVG, vul je onderstaande velden in.
- Een datumveld waarin je een bewaartermijn kunt aangeven.
- Een veld waarin je de grondslag van de verwerking kunt toevoegen. Oftewel de reden voor de verwerking.