Bestanden toevoegen en beheren

Navigeer in de beheeromgeving naar ‘Bestanden’ om inzicht te krijgen in de bestandendatabase van de CrisisConnect app. Beheer hier alle afbeeldingen en documenten die je in de app wilt gebruiken. Je kunt de afbeeldingen en documenten vervolgens koppelen via de widgets (en afbeeldingen bij het bedrijfsprofiel, dossiers en contactpersonen).

- Je kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden (maximaal 10)
- Afbeeldingen: JP(E)G, PNG of GIF
- Documenten: Word, PDF en Excel
- Maximaal 25 MB per bestand

De drie puntjes rechts naast een bestand geven de volgende mogelijke acties:
- Bestand bekijken: het bestand opent in een apart venster.
- Titel bewerken: je kunt de titel van het bestand wijzigen, waardoor het in de app onder de nieuwe naam zichtbaar wordt.
- Bestand vervangen: je kunt een bestand vervangen door een nieuw bestand. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een nieuwe versie van een bepaald document, is het mogelijk om de oude versie te overschrijven. Hiermee wordt de nieuwe versie ook meteen beschikbaar op alle locaties in de app waar de oude versie oproepbaar was.
- Verplaatsen naar: middels deze optie kun je het bestand verplaatsen naar een andere map binnen ‘Bestanden’.
- Verwijderen: het bestand wordt verwijderd.