Contactpersonen importeren of exporteren

Meerdere contactpersonen tegelijk uploaden (importeren)
Het is mogelijk om een Excel-bestand met contactgegevens te uploaden. Zo maak je heel eenvoudig en snel jouw contactpersonen aan.

Kies voor de button 'Exporteren'. Er wordt nu automatisch een Excel-bestand gedownload. Gebruik dit bestand om hierin jouw contactgegevens in te vullen, aan te vullen of te wijzigen. Let op: het is belangrijk dat exact dezelfde kolomindeling wordt gebruikt.

Is je Excel-bestand compleet? Klik dan op 'Importeren' en sleep het bestand naar de pop-up. Jouw contacten worden nu aangemaakt. Check altijd even of de contactpersonen juist zijn aangemaakt en bijgewerkt.