Filtergroepen gebruiken bij Contacten / Contacten filteren

Het is mogelijk om de Contacten in je CrisisConnect app te filteren met ‘Filtergroepen’. Een beheerder kan deze filtergroepen aanmaken in de beheeromgeving. Zo kunnen er groepjes contacten gemaakt worden. Bijvoorbeeld alle BHV’ers, crisiscoordinatoren of leidinggevenden. Maar ook contacten per locatie.

In dit voorbeeld ben ik op zoek naar alle BHV’ers op onze locatie in Middelharnis. Mijn beheerder heeft hiervoor in de beheeromgeving een filtergroep aangemaakt.

Zo werkt het

Open je app en ga naar ‘Contacten’. Tik naast de zoekbalk op het filter-icoon.

Je ziet nu een overzicht van filtergroepen. Ik kies in mijn geval de map ‘BHV’.

Nu zie ik de filtergroepen in de map BHV: 'Locatie Dongen' en 'Locatie Middelharnis'. Ik tik op 'Locatie Middelharnis'.

Nu zie je alle contactpersonen die gekoppeld zijn aan deze filtergroep. Je kunt deze individueel benaderen of de gehele filtergroep een groepsbericht versturen. Dit kan een e-mail of SMS zijn.