(Groeps)chats aanmaken en wijzigen

Module chat is één van onze modules binnen de CrisisConnect app. Hiermee kun je laagdrempelig en veilig chatten met jouw teamleden. Dit kan in een één-op-één chat en in een groepschat. Zowel een beheerder als een gebruiker kan dit regelen via de app. Wil je weten hoe de chatmodule werkt? Lees dan verder!

Hoe maak ik een groepschat aan?
Ga via de navigatie onderin naar ‘Chat’. Om een nieuwe (groeps)chat aan te maken, klik je rechtsonder op het blauwe rondje met een wit spreekwolkje. Vervolgens kun je deelnemer(s) toevoegen. Selecteer de deelnemer(s) die je wil toevoegen in de (groeps)chat en klik op de pijl. Hierna vul je een onderwerp in. De (groeps)chat is aangemaakt. Nu kun je beginnen met chatten!

Hoe voeg ik een deelnemer toe aan de groepschat?
Wil je een bestaande (groeps)chat uitbreiden met extra deelnemers? Dat kan! Open de chat en klik rechtsboven op de ‘i’. Kies voor ‘Deelnemers toevoegen”. Selecteer de nieuwe deelnemer(s) en klik op de pijl.
Ook kun je, nadat je op ‘i’ geklikt hebt, het groepsonderwerp bijwerken en de groep verlaten.

Kan ik ook foto’s, documenten, etc. delen?
Wil je een foto of document delen in de chat? Open de chat en klik op de paperclip. Hier kun je een foto maken, een foto selecteren of een document (Word of PDF) selecteren. Versturen maar!