Ik zie een lege app. Hoe kan dit?

Ik zie een lege app. Hoe kan dit?

Een gebruiker heeft een account aangemaakt maar ziet vervolgens een lege app (of een lege omgeving in de webversie), hoe kan dit?

De enige manier om gegevens met gebruikers te delen is om gebruikers toegang te geven tot de informatie. Deze toegang wordt op verschillende manieren mogelijk gemaakt en dit komt door de verschillende modules die in CrisisConnect aanwezig zijn. Hieronder per module een opsomming waarom data niet in de app wordt getoond.
 1. Dossier wordt niet getoond in de app. Dossiers worden met gebruikers gedeeld via gebruikersgroepen. Dossiers zelf worden aan gebruikersgroepen gekoppeld en gebruikers worden op hun beurt weer gekoppeld aan gebruikersgroepen. Ziet een gebruiker een bepaald dossier niet, dan is de kans groot dat de gebruiker niet aan de juiste gebruikersgroepen is gekoppeld.
 2. Contactpersonen wordt niet getoond in de app.
  Een contactpersoon wordt in de app getoond als aan één van de volgende voorwaarden wordt voldaan:
  1. De contactpersoon/gebruiker is opgenomen in een dossier waaraan de gebruiker via een gebruikersgroep is gekoppeld.
  2. De contactpersoon/gebruiker is gekoppeld aan een roosters waartoe de gebruiker toegang heeft via een gebruikersgroep.
  3. Bij de contactpersoon/gebruiker is aangegeven dat deze Openbaar beschikbaar is. Iedereen kan deze contactgegevens inzien.
 3. Rooster wordt niet getoond in de app.
  Een rooster wordt in de app getoond als aan één van de volgende voorwaarden wordt voldaan:
  1. Gebruiker staat ingepland op een rooster.
  2. Gebruiker is via een gebruikersgroep gekoppeld aan het rooster.
  3. Rooster is openbaar beschikbaar gemaakt.
 4. Incident wordt niet getoond in de app.
  Een incident wordt alleen in de app getoond als:
  1. de gebruiker in een team zit wat aan het incident gekoppeld is.
  2. het incident de status Actief, Redigeren of Afgerond heeft.
Mochten deze instellingen het probleem niet oplossen dan kan het zijn dat de gebruiker het registratieproces niet volledig heeft afgerond. Hierdoor heeft de gebruiker wel een account, maar is deze niet gekoppeld aan een organisatie. Als dit van toepassing is dan moet het voor de gebruiker niet mogelijk zijn om een organisatie te kiezen. Kan een organisatie wel geselecteerd worden dan is het registratieproces succesvol afgerond en is één van de bovenstaande redenen de oorzaak van de lege app.

  • Related Articles

  • Ik moet opnieuw inloggen hoe kan dit?

   Het kan voorkomen dat je af en toe opnieuw moet inloggen in de CrisisConnect app. Dit zou niet nodig moeten zijn en het kan aan de instellingen van de telefoon liggen. Wordt de app regelmatig gebruikt dan wordt de loginsessie automatisch verlengt en ...
  • Ik ontvang geen notificaties. Hoe kan dit?

   Soms ervaren gebruikers problemen bij het ontvangen van notificaties. Het kan verschillende redenen hebben waarom CrisisConnect geen meldingen meer geeft. We zetten ze hieronder voor je op een rij. Toestel  Staat het geluid uit? Staat de telefoon op ...
  • Incident starten vanuit de app

   Incident starten vanuit de appBinnen de module ‘Incidenten’ kunnen zowel beheerders als gebruikers crisisteams activeren door een incident op te starten. Beheerders doen dit vanuit de beheeromgeving of via de app. Gebruikers kunnen alleen een ...
  • Uitleg CrisisConnect app - oktober 2022

   Tijdens dit webinar laat Stefan je alle functionaliteiten van de CrisisConnect app zien. Veel kijkplezier!
  • Filtergroepen gebruiken bij Contacten / Contacten filteren

   Het is mogelijk om de Contacten in je CrisisConnect app te filteren met ‘Filtergroepen’. Een beheerder kan deze filtergroepen aanmaken in de beheeromgeving. Zo kunnen er groepjes contacten gemaakt worden. Bijvoorbeeld alle BHV’ers, ...