Scenario's voor incidenten aanmaken

Binnen de module Logging kunnen er incidentscenario’s aangemaakt worden. Dit betekent dat je alvast mogelijke scenario’s kunt aanmaken en hier de juiste teams aan koppelen. Zodat dit klaarstaat, mocht er zich werkelijk iets voordoen. Als je het incident start vanuit de app, kan dit alleen door een vooraf gedefinieerd scenario te selecteren.

Scenario aanmaken

1. Ga naar Logging > Scenario’s. Kies voor ‘Nieuw scenario’.

2. Geef het scenario een titel, een omschrijving, selecteer de ‘Plaats van het incident’ en voeg eventuele ‘Overige locaties’ toe.

3. Selecteer de betrokkenen via '+Teams selecteren'.

4. Sla het scenario op. Dit scenario wordt nu toegevoegd in de lijst.

Stap 1

Stap 2

Stap 3