Lijsten filteren en sorteren

Er zijn in de beheeromgeving uitgebreide mogelijkheden om lijsten te sorteren en filteren. Denk hierbij aan de lijsten met contactpersonen, gebruikers en bestanden. Je kunt hierdoor makkelijker zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op alle gebruikers die zijn uitgenodigd, maar hun account nog niet hebben geactiveerd. Of alle personen binnen een bepaalde gebruikersgroep. Als er op een kolom een filter of sortering actief is, dan is de kolom lichtgeel van kleur.

Bekijk de korte video van de mogelijkheden op ons Youtube-kanaal: