Modules inschakelen en uitschakelen

Standaard modules
De modules ‘Dossiers’, ‘Contactpersonen’ en ‘Berichten’ zijn standaard zichtbaar in de beheeromgeving en app.

Flexibele modules
De modules ‘Incidenten’, ‘Piketroosters’ en 'Chat' zijn flexibel en kun je naar wens in- of uitschakelen. Deze modules zijn alleen zichtbaar in de beheeromgeving en app als ze ingeschakeld zijn.
In- en uitschakelen regelen
Wil je aan de slag met een van de flexibele modules? Stuur dan een mail naar support@crisisconnect.nl. Wij schakelen de module voor je in. Een van onze accountmanagers neemt vervolgens contact met je op om de module toe te lichten.

Ook het uitschakelen van een module regel je via
support@crisisconnect.nl.