Pincode en vingerafdruk of FaceID instellen

Je hebt de mogelijkheid om de app extra te beveiligen. Vergelijkbaar met de app van je bank. Je kunt een vijfcijferige pincode kiezen en stelt of je vingerafdruk of je FaceID (iPhone X of nieuwer) in. Deze pincode, vingerafdruk of FaceID gebruik je elke keer dat je de app opent.

Instellen
Om deze extra beveiliging in te stellen ga je in de app naar 'Instellingen'. Onder het kopje beveiliging zie je 'Pincode inschakelen'. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een 5-cijferige pincode in te stellen. Ook kun je de wachtperiode instellen. Dit is de tijd die ertussen zit voordat je pincode opnieuw gevraagd wordt. Dit kan bijvoorbeeld een uur, vier uur, 8 uur of de volgende dag.

Via 'TouchID inschakelen' kun je jouw vingerafdruk toevoegen. Of als je beschikt over een iPhone x of hoger dan kun je via 'Instellingen' je 'FaceID inschakelen'.

Uitschakelen

Wil je de extra beveiliging op een bepaald moment weer uitschakelen? Dan kan dit via het Instellingen-menu in je app.