Rondleiding app voor nieuwe gebruikers

In de app is een rondleiding beschikbaar. Nieuwe gebruikers, die voor het eerst inloggen in de app, doorlopen een korte handleiding. Zij krijgen deze automatisch te zien. Gebruikers zien waar de app voor bedoeld is en worden gewezen op het belang van het inschakelen van push-notificaties.

Rondleiding nog eens bekijken? Je vindt deze in de app via 'Instellingen' > 'Rondleiding'.