Wachtwoord of e-mailadres vergeten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Weet je jouw CrisisConnect wachtwoord niet meer? Kies dan onder het inlogscherm voor 'Wachtwoord vergeten'. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten. Doe dit direct, de link is beperkt geldig in verband met veiligheid.

Ik ben mijn e-mailadres vergeten
Ontvang je geen mail? Dan is het e-mailadres wat je hebt ingevuld niet juist. Een (andere) beheerder kan vanuit de beheeromgeving een 'Wachtwoord herstellen' e-mail versturen. Ga in de beheeromgeving naar 'Gebruikers' en kies achter de gebruiker voor de drie puntjes. Je ziet hier nu 'Wachtwoord wijzigen'. Hiermee kun je een e-mail versturen om het wachtwoord te herstellen. Deze e-mail wordt altijd naar het e-mailadres verstuurd wat daadwerkelijk aan het account is gekoppeld. Het enige wat je nog hoeft te doen is je mailbox(en) checken en een nieuw wachtwoord aanmaken.

Ben jij zelf (de enige) beheerder en weet je jouw e-mailadres niet meer? Neem dan contact op met support@crisisconnect.nl.