Processen: aanmaken, kopiëren en verwijderen

Processen vormen de tweede laag binnen de module ‘Dossiers’ en geven een extra mogelijkheid om te navigeren naar de inhoud binnen de widgets (zie onderdeel ‘Widgets’).

Stap 1)
Deze kun je toevoegen onder een dossier door op de knop ‘+ Nieuwe proces toevoegen’ te klikken. Vervolgens opent een venster waarin je het aan te maken proces een titel kunt geven. Vul de titel in de witte balk in en klik op opslaan.

Stap 2)
Vervolgens kom je terecht op de plek waar je widgets (de bouwsteentjes van de app, bestaande uit PDF’s, afbeeldingen, stukken tekst, takenlijstjes, contactpersonen, etc.) kunt toevoegen. Rechts bovenin het scherm heb je vervolgens 3 opties:

- Titel wijzigen: klik hierop als je de titel van het proces wilt aanpassen.
- Kopiëren naar: klik hierop als je de inhoud van dit proces wilt kopiëren: selecteer het dossier waar het proces in gekopieerd moet worden. De kopie wordt vervolgens onderaan de lijst van processen van het geselecteerde dossier toegevoegd.
- Proces verwijderen: klik hier om het gehele proces te verwijderen.