Aankondiging nieuwe chatmodule & CrisisConnect webversie staat live - oktober 2021

Aankondiging nieuwe chatmodule & CrisisConnect webversie staat live - oktober 2021

In deze nieuwsbrief lees je dat de nieuwe chatmodule binnen CrisisConnect klaarstaat en getest kan worden. Ook vang je een glimp op van de splinternieuwe lay-out van de app. En: de webversie van de app is klaar voor gebruik!

Je leest de informatie hier: