Module Piketroosters uitgebreid, CrisisConnect trainingen en informatiebeveiligingsbeleid - juni 2021

Module Piketroosters uitgebreid, CrisisConnect trainingen en informatiebeveiligingsbeleid - juni 2021

In juni 2021 is er een update uitgevoerd waarmee de module Piketroosters verder is verbeterd. Het is nu mogelijk om direct contact op te nemen met de persoon die piketdienst heeft. Daarnaast is ook de mogelijkheid toegevoegd om een invaller toe te voegen op een dienst. Verder lees je welke CrisisConnect trainingen je kunt volgen en over ons nieuwe informatiebeveiligingsbeleid.

Je leest de informatie hier terug: