Release notes 3.6.95

De volgende aanpassingen zijn in deze update doorgevoerd.

Beheeromgeving > Notificeren
Bestanden toevoegen aan je bericht

Als je via ‘Notificeren’ in de Beheeromgeving een bericht verstuurt, dan kun je hier nu ook een bestand aan toevoegen.

Kies voor Notificeren > Nieuw bericht. Je ziet hier de functie ‘Bestanden’ > ‘Selecteer bestanden’. Voeg nu één of meerdere bestanden toe. Je kunt het bestand selecteren vanuit ‘Bestanden’ of direct uploaden.

App > Berichten De ontvanger(s) van jouw bericht kunnen de bestanden openen en/of delen.

App > Berichten Er zijn meer opties voor ontvangen berichten. Je kunt deze nu archiveren of weer op ongelezen zetten.

App > Instellingen > Account

Vergrendelen of uitloggen van de app
Via ‘Instellingen’ heb je nu twee opties om de app te vergrendelen of uit te loggen.

Vergrendelen
Deze optie zie je alleen wanneer je beveiliging met pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning hebt geactiveerd. Kies hiervoor om je app te vergrendelen. Je krijgt opnieuw toegang via de door jouw gekozen toegangsmethode (pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Uitloggen
Als je voor ‘Uitloggen’ kiest dan wordt de app afgesloten. Je krijgt opnieuw toegang met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Bugs die zijn opgelost

• Als een bericht gearchiveerd wordt dan bleef deze in de lijst met berichten staan.

• Een proces met een lange titel werd niet goed weergegeven in de app.

• Afbeeldingen uploaden bij chat werkt soms niet.

• Na openen van de app werd deze soms na ongeveer 15 seconden afgesloten.

• Na archiveren bleef het icoon voor nieuwe ongelezen berichten actief staan.

• Archiveren optie bij multi-select staat nu in de lijst in plaats van als aparte knop (Android).