Release notes v3.6.82

Wat zit er in deze update?

1. Voortgangsbalk bij downloaden
  2. Synchronisatie en verversing
  3. Verbeteringen module 'Chat'
  4. Verbeteringen module 'Berichten'
  5. Verbeteringen module 'Incidenten'

1. Voortgangsbalk bij downloaden

Tijdens het downloaden van afbeeldingen en bestanden wordt nu een popup met voortgangsbalk getoond (inclusief een optie tot annuleren). Dit geldt voor Chat en Dossiers en het zoeken bij bestanden. De balk maakt de tijdsduur van de download inzichtelijk. Wanneer het bestand al op het apparaat aanwezig is, zal alleen een laadsymbool getoond worden. Mocht het fout gaan, wordt de balk rood en verschijnt er een foutmelding. Oorzaak hiervan kan eventueel de internetverbinding/internetsnelheid zijn.

2. Synchronisatie en verversing
  1. De module 'Contacten' synchroniseert de contacten bij het openen/verversen.
  1. De module 'Piketroosters' wordt automatisch ververst bij het openen van deze module.
  1. Wanneer je bewust ververst (pull-to-refresh) zal een laadsymbool worden getoond.

3. Verbeteringen module 'Chat'
(Module Chat moet hiervoor actief zijn)
  1. Wanneer je de chat opent in de app, zie je het aantal ongelezen berichten. Wanneer dit meer dan 99 ongelezen berichten zijn, staat er: 99+.
  1. Het uploaden van afbeeldingen/documenten is verbeterd. Bij een foute upload kun je het nogmaals proberen via de 'retry' knop.

4. Verbeteringen module 'Berichten'
  1. Berichten kunnen nu via 'multi-select' op gelezen/ongelezen gezet worden.
  1. Ook kunnen berichten gearchiveerd worden en is het mogelijk om alle berichten te selecteren of deselecteren.

1. Daarnaast is de datum en tijd van een bericht zichtbaar.

5. Verbeteringen module 'Incidenten'
(Module Incidenten moet hiervoor actief zijn)
  1. Bij een incident is op de informatiepagina over het incident nu de startdatum en starttijd zichtbaar.